
لَری پِیج (Larry Page) به جرات همان کسی است که کوشید ایدهی «دسترسی به تمام علوم بشر برای همگان» را محقق کند و تا حد زیادی هم در هدفش موفق شد. پیج در رتبهبندی ثروتمندان مجلهی فوربز با سرمایه خالص ۲۹٫۲ میلیارد دلار در رتبه یازدهم قرار دارد. او در درجهی اول، یک دانشمند علوم رایانه است که توانسته در قامت یک کارآفرین به همراه دوست و همدانشگاهیاش شرکت معظم گوگل را تاسیس کند.
ادامه مطلب

یکی از محبوب ترین شخصیت های فرانسوی طی سالهای 1950 تا 1980، متولد ایتالیا، لینو ونتورا...
در ادامه مطلب با زندگینامه لینو ونتورا همراه به سوی نور باشید.
ادامه مطلب

ورود زنان ممنوع؛ این حسی است که هر زنی با ورود به درهی سیلیکون در خود احساس میکند؛ اما «مریسا مایر» (Marissa Mayer) با قرار گرفتن در جمع ۲۰ زنی که مدیریت یکی از ۵۰۰ شرکت برتر دنیا را بر عهده دارند، توانست خلاف آن را ثابت کند. با به سوی نور و زندگینامهی مریسا مایر همراه باشید.
ادامه مطلب

از کودکی دلش میخواست پزشک شود؛ در جستجوی رویای طبابت راهی آلمان شد و در نهایت به سرزمین فرصتها رفت. به بهترین شکل فرصتها را غنیمت شمرد و نامش با جراحی لیزیک چشم گره خورد. در ادامه با زندگینامهی پزشک نامدار ایرانی-آمریکایی غلامعلی پیمان همراه به سوی نور باشید.
ادامه مطلب

او کلی از اولینها را به نام خود ثبت کرد: اولین ایرانی فضانورد، اولین بانوی مسلمان فضانورد، اولین بانوی کیهانگرد (گردشگر فضایی)؛ اما به جز اینها روی زمین هم از موفقترین کارآفرینان عصر خود به شمار میآید. با زندگینامهی انوشه انصاری همراه باشید.
ادامه مطلب

معتقد است جهان بهجای ذرههای کنار هم، از ریسمانهایی در هم تنیده تشکیل شده. او یکی از بهترین فیزیکدانان عصر ماست و بزرگترین جایزهی علمی سال ۲۰۱۶ را از آن خود کرد. با زندگینامهی دکتر کامران وفا فیزیکدان شهیر ایرانی همراه به سوی نور باشید.
ادامه مطلب

از بچگی عاشق فیلمهای علمی-تخیلی بهخصوص فیلمهای فضایی بود؛ وقتی یکی از مریخنوردهای ناسا به مقصد رسید درحال انتخاب رشته بود؛ تصمیمش را گرفت و هوافضا خواند. او یکی از مهندسان ارشد ناسا است و مدیریت پرواز کاوشگر کنجکاوی را بر عهده داشت. اما هیچکدام اینها نبودند که مشهورش کردند. در ادامه با زندگینامهی «بابک فردوسی» مهندس ایرانیتبار ناسا همراه به سوی نور باشید.
ادامه مطلب

با بالاترین درجات تحصیلی وارد کار دولتی شد؛ اما پویایی خود را چنان حفظ کرد که وقتی وارد درهی سیلیکون شد کسی در توسعهی تجاری به گرد پایش هم نمیرسید. این بانوی اقتصاددان بعد از گوگل به فیسبوک رفت و نظام تجاری این شرکت را متحول کرد. در ادامه با زندگینامهی «شریل سندبرگ» (Sheryl Sandberg) مدیر عملیاتی و تجاری فیسبوک با به سوی نور همراه باشید.
ادامه مطلب